Belgrad-Sofia

Okej, en skum dag:
Startade från Belgrad 05.30 imorse hinner 4 mil innan bilen kokar då är kl 06.15 i ett land (Serbien) där ingen kan engelska. En hillbillymek vid en mack hoppar in i min bil och vi genar över en åker för att Komma till hans verkstad, där väntat två polare till honom som alla ser it som psykopater. De fixar det på en timme och jag lör 60 mil till Sofia där jag håller på att bli rånad. Bilen fortsätter till Istanbul och jag flyget hem nu ikväll!!!

20110601-162545.jpg
Sashas bil

Mer sen!!

2 Comments

 • Svara juni 1, 2011

  Erik A

  Rånad av polisen?

  • Svara juni 1, 2011

   Martin Nordstrand

   Några zigenare som tvättade min framruta trots mitt nekande ville ha betalt och när jag sa skakade på huvet började asen rycka i mina dörrar, som jag alltid har låsta i såna där sjuka städer.

Leave a Reply