Mathias Carling

mannen med den fetaste värmländskan jag nånsin hört skickade mig ett länktips till en snubbe på Youtube som hanterar sin canadensare som jag vet inte vad. Frågan är hur den här sporten föddes och hur många utövare det finns?

Kolla den här kommentaren på Youtube:

“Brings back so many fond memories at the lake…just me, my tuxedo, my canoe, my paddle and my pa system singing sweetly from the shore. I dance alone across that watery dance floor in the moon light. It’s nice having a sport that fuses so naturally with the great outdoors. It rivals my other favorite outdoor sport: Bear hunt dancing, where your track and kill a Grizzly then dance with it’s carcass.

StrongHeartLives 2 days ago 13 

Frågan är Carling varför du youtubear “dans med canadensare” ?

En annan snubbe från Värmland är Bengt Alsterlind,

Be first to comment