Som knark…

Att träna är lite som knark – beroendeframkallande. Själv har jag inte varit i form på ett par veckor, hängig, seg, trött, 1 träningspass, sedan ett par dagars vila. Avbrutna pass, frustration, massa tid wastad. MEN nu är jag tillbaka. De senaste dagarna har kroppen svarat och jag får sådan boost. Målet är Åre Extreme Challenge och jag ser ljuset i tunneln. Körde igår en race simulation – typ halva ÅEC. 55 min paddel, 45 min löp, 35 min cykel. Kunde trycka på bra hela vägen, så fick ett styrkebesked. Nästan lite nervös innan ett sådant pass, villl ju få bekräftelse på att formen är på gång. Pratade med Nordic Kayak Fred, han som vunnit ÅEC och haft supertider där berättade att även han kört race simuleringar när han höll på och att han då varit lite halvhispig inför dessa – nästan som en tävling… Så jag är inte ensam i hur jag känner… På kvällen igår pratade jag med John Karlsson, team Axa. Han är peppad som aldrig förr inför ÅEC, om han håller hela vägen kommer han vara en toppkandidat. Snacket med John gav mig en riktig boost – han är skön på många sätt. Fick glädjen att tävla med honom i fjor i AbuDhabi – min största multiframgång so far, där vi kom 5a. Kolla bilderna – var coolt kan jag lova! – www.abudhabi-adventure.com

/J

Be first to comment