Tävling igår och födelsedag idag

TJena Bloggisch,

TIsdagtävling igår med ett riktigt svettigt startfält. Jag och Jens tittade på varandra när vi kom till Örnsberg och jag insåg suckandes att idag kommer det inte bli något myslopp och de senaste 5 dagarnas hård paddling (sedan jag blev frisk) skulle jag nog få slita pung vilket det exakt var det jag fick göra.

 

10 km var loppet och efter ett par hundra meter var det jag+tommy+mats+per ernström+stefan magnusson som låg ihop, jag ville splittra vår stora klunga och körde på i 15 sek och då släppte stefan och per, kvar var då vi tre som följdes åt hela loppet förutom utsidan av Långholmen första varvet då Tommy rullade iväg men det paddlade jag ikapp med Mats på min våg. Kände dock att min ork inte var 1000% så jag fick slita pung för att hänga med grabbarna och kroknade sista sträckan i kanalen innan målgång och kom i mål ca 5 sek efter Tommy samt Mats som vi alla tre körde surfskis!

Kajaksidan Jörgen körde som en brandbil under utryckning och var ca 4-5 min efter oss, Scott Cole ca 7 min efter oss. Jari samt Skärskog droppade av av olika anledningar bl.a. trasigt roder (Jari) samt något jag inte har hunnit fråga om (Skärskog)

Ingen resultatlista uppe än men heller ingen tidtagning på oss i täten så allt är catider uppskattat från när jag kom i mål och kollade på Suunton på min arm.

 

Hej Hopp, kändes jäkligt bra att “vara tillbaka” från Gumball samt sjukdom dvs 16 dar totalt utan träning!

 

Idag fyller jag år vilket märks på min fejja, var femte minut plingar det till vilket är askul!

 

Hepp hepp som Kajaksidan Jörgen brukar säga,

 

Tommy Karls

marrrrrrran

 

4 Comments

 • Svara juni 15, 2011

  Erik Wildenstam

  GRATTIS!

 • Svara juni 15, 2011

  Thomas

  Vilken marchfart/distansfart (km/h) håller ni i era surfski på en sådan här runda

 • Svara juni 16, 2011

  Åsa

  Grattis i efterskott. Hoppas du hade en “kalas” dag:)

 • Svara juni 19, 2011

  j

  Shit Arnold, du körde bra i tisdags – och grattis i efterskkott! /J

Leave a Reply