Tisdagstävling ikväll

och då blir det två varv runt 8an.

1 varv är ca 5 km och är:

Start utanför Örnsberg, upp höger på utsidan av Reimersholme-ner höger i Pålsundet hela vägen-vänster vid Långholmens spets-hela utsidan-vänster ner i Pålsundet-höger i “bassängen” och in under lilla bron och sedan ett varv till, sedan mål utanför Örnsberg.

Jag tippar ingen tid för det är lite beroende på vilka som är dragvilliga för idag pallar jag definitivt inte att dra hela loppet själv som jag alltid får göra, nej det är jag alldeles för sliten för, så Wangler och co. Idag är det eran tur!

 

Vad för kajak jag har, min Fusion ofcourse.

 

Samling 18.30, Start 18.45

 

Imorgon är det vilodag för då fyller jag år, hur fett är inte det att fylla år den 15 juni, Joo asfett!!!

 

 

draghjälp

örnsberg

 

Marre

2 Comments

  • Svara juni 14, 2011

    Wangler

    Tack för erbjudandet men jag är tyvärr ensamstående förälder hela veckan. Annars vet du att jag alltid ställer upp att dra, problemet är bara att Ni inte klarar av att paddla så långsamt som min marchfart utan vågor.

  • Svara juni 14, 2011

    Martin Nordstrand

    Wangler… du har ju blivit mkt snabbare och jag långsammare så vi kanske matchar nu..

Leave a Reply