Fiskmåsarna

anfaller… och fiskmåsarna är enligt Aftonbladet Stockholmare:

 

”Måsarna” anfaller. ”Stockholms södra” är invaderat. Välkommen till tennisveckan i Båstad. Årets trend är ”traskning” – beställa in champagne för 5 000 kronor flaskan och gå därifrån utan att ta den med. Inte någonstans i Sverige samlas så många rika och wanna-be-rika som i Båstad under tennisveckan. Spriten flödar, festerna är dygnslånga, p-böterna oändliga och pikétröjor och Kissie-kopior än fler. ”Har du inte råd, fråga inte” står det på limousinerna. Men det finns ett annat Båstad.

Artikel finns på Aftonbladet.se men man måste pröjsa och vem gör väl det???

många stekare därnere, många som bränt för mycket stålar också. “SMSA LÅNA” Hej Hej liksom

en gammal fiskmås som får ta massa skit

stekare enligt google

 

Marre

 

 

Be first to comment