Betraktelser från Bååååstad

Tja,

Jag vet inte hur ni känner men idag är det måndag och det ska bli kul med en helt ny vecka som man inte riktigt vet vad det innebär, på exakt basis alltså. Jo, jag vet ju att det är jobb och så härnere i Båstad men inte så mycket mer än så! Ganska skön känsla må jag säga, hoho jaja. Jorå så att.

Pratar med Trygg Hansa just exakt nu och försöker reda ut lite vad gången är med min kajak, gubben har gjort en skadeanmälan och gett till Hertz som idag ska skicka den till Länsförsäkringar som förmodligen då kontaktar Trygg Hansa, eller?

Tänk vad lätt livet skulle vara om man höll på med simning eller nån annan tveksam materialsport, ett par speedos så är man hemma. Inget som är i carbon, tar plats på ett biltak och riskerar att bli påbackat av en skåpbil utanför McDonalds i Borås.

Apropå Borås, Jonas Colting bor ju där, den otroligt vassa triathleten som gillar när det är längre än längst, och som gillar att se sig själv naken… vilket iofs är lite tveksamt.

ett exempel

hans andra bok.

Marre

20110711-095723.jpg
Skistar är här och raggar besökare till sina skidanläggningar

20110711-095835.jpg
Och här några säsongers som fått sommarjobb

20110711-095955.jpg
Och sådär ser konstgjord snö ut som tillverkas

20110711-100057.jpg
Där!

Lite Lustigt resonemang hos olika utställare. Vattenfall+eon är här och jobbar stenhårt för att folk ska använda mindre el mm men så körs skistars aggregat 24/7 som förbrukar massor och nej, det är inte dieseldrivna grejer.

20110711-100412.jpg
Och här några som fått en lustig yta långt bort, träningsringar att användas typ hemma i trädgårn eller i Båstad. Har inte sett nån köra på de här, passar inte en random-wannabe-stekare i båstad kanske.

Marre

Be first to comment