Tisdagstävling

Tjena,

Ikväll var det 2 varv åttan, dvs ca 10 km.  (start örnsberg, runt reimers, runt långholmen, runt reimers runt långholmen, mål örnsberg)

Det var ett grymt bra startfält med en del multisportare, en del kanotister från alla möjliga håll och annat löst folk, askul alltså!

Starten gick och jag låg på Mats våg i 150 m men ville inte ha massa stök och skit runtom mig så beslöt att splittra klungan och ökade på lite vilket fick till följd att det var en svans bakom samt bredvid, ökade efter ett par hundra meter igen och då var det bara Wangler och superstarka Mats Berglund som hängde med. De låg och chillade på min vawe båda varven (tack för draghjälpen, Icke…) och när Mats beslöt sig för att göra en spurt hade jag inte allt kvar i kroppen så han vann med min för vid hans sittbrunn, bra kört Mats, taktiskt. När ska jag lära mig att paddla smart?

 

Bakåt vet jag inte riktigt men tippar att Skärskog, Kard, Haring, Magnusson, Ernström mfl låg samlade bakom Örnsbergs K2a och hade en trevlig resa runt.

 

Kändes jäkligt skönt att vara tillbaka efter Orust Runt och kunna dra runt Mats som dominerat senaste loppen i ensam majestät samt att kunna paddla ifrån andra erkänt snabba stockholmskanotister.

 

Hej Hej Hej hej

2 Comments

 • Svara augusti 17, 2011

  Wangler

  Vadå tack för draghjälpen? Jag trodde du splittrade klungan för att vi skulle kunna paddla i lugn och ro och snacka skit en stund. På lördag däremot är det andra takter då kommer det inte visas någon hänsyn…

  • Svara augusti 17, 2011

   Martin Nordstrand

   Det gjorde jag också, vi hade det faktiskt asbra därframme. Ett av de mer behagliga racen en tisdag.

Leave a Reply