allround

Tjena,

allround är rätt ord för hur jag bedriver min träning och mitt sportande. Jag och Mackan på Lidingö tänker ibland att vi är världsbäst i multisport totalt, och då menar jag inte nå svettig tävling i åre, nej multisport the real thing.

typ:

-slakkline

-mountainbike

-brottning

-paddla kajak

-springa

-stark på gymet (där är jag svajjig)

-åka utförs- och längdlagg

-vindsurfa

-snowkite

spöar man nån av oss i majoriteten av dessa sporter, ja då är man allround som f-n, och är man snabb/vass/etc i dessa sporter ja då är man en multisportare av rang och det strävar vi efter att vara och på god väg. Jag kommer aldrig och då är det aldrig på riktigt sträva efter att klara mycket i bänk, marklyft eller andra olympiska lyft, skaderisken är alldeles alldeles för stor om man som jag ska började med sånt i vuxen ålder så nej, skippar det. Tjing!

Var på Balance med Stephanie idag och det var riktigt fint, svettigt och högintensivt som fasen men det var nog grejen tror jag.

20111025-173642.jpg
Uppvärmning på löpbandet är sådär halvkul så det var nice med sällskap

20111025-173733.jpg
Körde sedan 5 olika övningar enligt tabataintervallerna och avslutade med roddmaskin enligt dessa vilket fick steph att nästan spy och jag fick dimmig blick..

20111025-173858.jpg
Halvobligatoriska dagens outfit (men utan tröja)

20111025-173933.jpg
Och medan jag eftersvettades sittandes i sofforna vid repan så snackade jag med Sandra Wikander från Åre (typ) och Fredric (ingen aning var han kommer från)

20111025-174047.jpg
Sen kom nån med en hög stapel av handdukar, jag tänkte putta till stapeln så den välte men mina impulser fick jag hålla tillbaka den här gången.

Marre

5 Comments

 • Svara oktober 25, 2011

  Lappen

  Fegis!

 • Svara oktober 26, 2011

  Andreas

  Då får vi väl beta av grenarna en efter en då, så ska jag nog kunna ge dig lite motstånd 😉

 • Svara oktober 26, 2011

  Stephanie

  Vill bara tillägga att vi gjorde 6 olika övningar. Viktigt 🙂

 • Svara oktober 26, 2011

  Sandra

  Är det du som stakat sönder stakmaskinen??

  • Svara oktober 27, 2011

   Martin Nordstrand

   Nej, när jag och steph körde så funkade båda två!

Leave a Reply