Rullskidor

Tja!

 

Åh, jag har fått tillbaka glädjen till rullskidorna nu efter ca två års uppehåll, sist jag tyckte det var riktigt kul (på riktigt), det var när jag och Lappen (Korsvik, min bloggpolare här) brände dag efter dag ut mot Ekerö och intervaller på Tranebergsbron, ett jäkla regnande var typ det enda jag minns från våra turer och att Lappen skulle envisas med att göra förbannade “Kalla-ryck” som var så vidrigt snabba så det var ingen idé att hänga på.

 

Körde Lilla Essinge-Ålsten-Drottningsholmsbron-över till andra sidan-tillbaka till Brommaplan-Drottningholmsvägen-Lilla Essingen.

Glömde trycka på start på klockan så vet varken tid eller fart men skulle tippa 18 km och ca 90 min.

Inte mina grejer men det skulle kunna vara det då jag ofta körde på OneWay tidigare, nu är det dock Swix rakt igenom efter att jag knäckte mina One Way igår när ena staven fastnade i ett brunnslock borta vid Slussen… klarade mig från krasch tack vare att stavrackarna gick av.

inte jag där heller då jag varken åker med sparkdräkt eller diagonalåker

 

Marran

 

 

3 Comments

 • Svara november 3, 2011

  Lappen

  Du det var tider! Jäkligt kul var det

  • Svara november 3, 2011

   Martin Nordstrand

   Det var jäkligt kul, jag saknar en sådan fanatisk träningskamrat, finns inte många som åker rullskidor i såna skeva förhållanden och ändå tycker det är nice.
   Nu får jag förlita mig på spotify och p3 dokumentär..

 • Svara november 3, 2011

  Lappen

  Haha! Ja i vått och torrt, oftast vått..

Leave a Reply