Alice klappar en boaorm

Om ni inte visste det så har jag en guddotter vid namn Alice och hon är till skillnad mot övriga släkten inte rädd för ormar… Ja det är nördigt att jag är det men what to do, what to do. Idag vad iaf hon och min syrra (hennes mamma) på Skansen och som ni vet är min syrra social kompetens personifierad.. Skulle typ kunna bli polare med vem som helst på under 2 min. Hursomhelst så började hon snacka med Jonas och vips så fick hon och Alice privat visning bland ormar spindlar och annat hemskt.

20111228-145200.jpg
Här Alice på g att kela med en boaorm.

Marre

1 Comment

 • Svara december 28, 2011

  janne nordstrand

  Hejsan Martin
  Våran Alice får bli förste ormdödare på landet när du inte är på plats.
  Bilen dundrade på bra till Rådmansö, kanonskön tycker vi alla.
  Akka ligger utslagen efter att fått jagat med Per hela dagen.
  Må så gott
  Vi hörs
  Papsen

Leave a Reply