Minnen

Från en av sommarens höjdpunkter,
Orust Runt!

20111215-111027.jpg
Mitt supair-tält jag lånade från Nordic Kayaks Freddan, trodde jag skulle få ännu ett år utan sömn men lyckades knycka nån timme här och där mellan stormbyarna..

20111215-111219.jpg
Min fusion och Borat till höger ( peter Kanmert) som lånade kajaksidan Jörgens Griffin, paddlade ett par kilometer, välte 4 ggr, paddlade tillbaka och tog bilen längst ut på Orust där han hyrde en havskajak, paddlade ut till oss på vallerön för lite mingel sedan över till kärringön för att festa hårt med porsche-Johan och Broken-Elias…

Marre

3 Comments

 • Svara december 16, 2011

  Jens

  I sommar blir det Orust runt och den härliga övernattningen på Vallerön. Jag satt och klurade på vad man ska ha för mål och det enda jag kom fram till som kändes lockande var att man vill vara på Vallerön så pass tidigt att man får plats att sätta tältet på den där lilla lyxiga gräsplätten där du slaggade när jag var med.

 • Svara december 16, 2011

  Peter

  Jag tänker köra om jag får tag i en VKV kajak innan Orust runt. Aldrig att jag sätter mig i en surfski igen i samma blåsiga förhållanden som i somras.

 • Svara december 17, 2011

  Löfgren

  Klart du ska ha en surfski Peter till nästa Orust runt

Leave a Reply