AXA-adidas

Tja,

Det händer grejer och det senaste som är en riktig spännande nyhet är att Adidas ska ge sig in i outdoor rejält och då gör man som sig bör, kollar vilka som har koll och arbetar med dessa. Alltså Multimikes lag AXA Sports Club blir nu AXA-adidas.

Kolla här på pressreleasen:

AXA signar med adidas

adidas Sverige inleder under år 2012 en stor satsning inom Outdoor-segmentet på den nordiska marknaden. Företaget offentliggjorde idag att de tecknat ett partnerskap med ett av de svenska topplagen i världseliten – AXA Sports Club

– Outdoor-segmentet var ett av de snabbast växande inom adidas Group under 2011 och vi ser en fortsatt tillväxt. I år tar vi första steget mot en större satsning att driva kategorin framåt och har inlett ett samarbete med ett av världens främsta multisport lag, säger Tina Rolén, Nordisk Marknadsdirektör adidas.

Samarbetet med AXA Sports Club och sträcker sig fram till år 2014 och laget kommer tävla under lagnamnet AXA-adidas Adventure Racing Team. Under denna period kommer laget att representera adidas varumärke och bära de senaste och främsta produkterna inom Outdoor.

– Vi ser fram emot att se vilka höjder laget kan nå, inte minst under VM i Frankrike, och ska se till att förse dem med de verktyg de behöver på resan. Att få våra produkter testade av ett av världselitens topplag kommer inte bara öka kännedom utan även trovärdighet inom adidas Outdoor och därmed ge ökad trygghet för slutkonsumenten när de gör sitt val inom segmentet, säger Tina Rolén, Nordisk Marknadsdirektör adidas.

adidas presenterar även för första gången någonsin Outdoor på en nordisk mässa. Den 22-23 januari kommer huvudprodukter från höst/vinter 2012 sortimentet att lanseras på Sveriges största sportfackmässa – Swesport. adidas närvaro på mässan ger inte bara möjligheten att visa upp de senaste och mest tekniska Outdoor produkterna för sportbranschen utan även ett tillfälle att lära känna den lokala marknaden bättre.

För mer information, vänligen kontakta:

Ebba Kanekrans, adidas

070-754 91 67

ebba.kanekrans@adidas.com

Mikael Lindnord, Axa-adidas Adventure Racing Team

070-69 80 759

mikael@hcadventure.com

här killarna som dominerade i Åre.

ett par stan smith som jag antar att multimike kommer plocka ut som cruisingdojor typ när han ska gå på bio, mingla på fester osv, det hade iaf jag gjort

Marre

Be first to comment