värt att tänka på

för er som har barn:

WORD.

M

3 Comments

 • Svara januari 27, 2012

  Justin

  Kan ju bara nämna det att snubben på bilden heter Flavio Briatore och han är chef för Renaults F1 stall, och förutom att äga fotbollsklubben QPR i England så har han även gjort Heidi Klum på smällen!

  När man pratar om rika äldre män med sina unga snygga tjejer så brukar man faktiskt prata om s.k “win-win-situationer”; gubben får en ung donna med fast kropp att latja med (istället för sin exfrus gamla sladdriga) och han kanske t.o.m skaffar nya barn med henne och i utbyte får tjejen tillgång till en värld av lyx som hon annars aldrig hade haft. Ovanpå det kan hon säkerligen ha nån toyboy att sysselsätta sig med när gubben får ont i hjärtat.
  = alla är jättenöjda (utom tjejens föräldrar då förstås!)

  • Svara januari 27, 2012

   Martin Nordstrand

   Bra och intressant kommentar! Är du kvar i Oz?

   • Svara februari 2, 2012

    Justin

    Visst är det!
    Nej, jag är tillbaka i skolbänken i Uppsala nu. Vädret var mera nice där än här tyvärr.

Leave a Reply