Aaahh

Träningsvärk utan dess like idag, shit kändes att det gick snabbt igår på träningen och att paddlingsmusklerna inte var med hundra. Jag körde en klubblåda-coastline och den är inte någon ninja i vattnet om man säger så.

Kollat Vasaloppet nu på fm och oj där gick det också snabbt, nåt år ska jag fullfölja satsningen som jag påbörjar på sommaren/hösten och hålla det hela vägen till vasan. Varför blev det inte så i år? Jo ett stort asstort jobb uppe i Åre som slukade all min vakna tid hela februari.. Skit också. Men man kan ju inte göra allt..

20120304-160142.jpg
Hängde hos mackan och annica igår kväll framför Gladiatorerna och slås av hur stjärtiga gladiatorerna är…
Jo, ormen ni ser på bilen heter Black Bruno och är en kobra och bor hemma hos de och har precis käkat veckans måltid en råtta (en aik:are)

Marre

Be first to comment