Balance igår

Jo, var ju på Balance igår för att träna nånting, hade ingen plan alls mer än att bli trött Ich kolla på folk. Sandra i repan är snäll som få och vinkade in mig, nice!

20120307-153511.jpg
Spejsig lobby i färger som skulle få en “toppad” Schyman att må riktigt bra!

20120307-153617.jpg
Eget vatten som Westling tappat upp i Hagaparken medan Vickan går varv efter varv med Estrella, sorry Estelle

Det jag tränade blev väldigt bra och blev medicinbollsgrejer i 20 min och därefter löpbandet i 20 min fart 14 km/h vilket för mig är väldigt bra. Höll på att ramla ett par gånger när det gick förbi hetingar bakom. Är trött i benen nu idag och känns att benen inte är med i min satsning att bli snabb i kajaken…

20120307-154103.jpg
Utmattad i duschen efteråt smorde jag in mig likt en stekare med hudlotionen som låg där men det visade sig efter nån sekund att det var nåt klet för håret jag precis kört in i fejjan, smart martin smart. Tvätta av sedan brände hem på bågen.

Marre

Be first to comment