Den 30/6 går jorden under.

Nja… Men det är “den längsta dagen”!

Efter att ha blivit hetsad av C2 Staffan, gubben som nöter paddling i havet utanför dörren, löptränar i de tyska bergen( han har inga hemma i skåne) och cyklar på kullen så antog jag under banketten utmaningen. Vi röjde järnet till m. Stenmark och jag funderade på hur man skulle göra….

Multisport har man ju tittat på sedan vm
I hemavan 06, så någon liten koll har man ju;)

I uppladdningen så åkte jag med Axa -Adidas och Axa sportsclub till träningsmeckat Playitas för tre veckor sen och tränade lagom hårt under en vecka!
Vilken toppenvecka! Matbuffe de lux, väldigt träningsanläggning med bokningsbar 50m bassäng, där triathleterna bla. Sv. Landslag nötte längder och Jari höll Vattenfys. Cyklingen på landsvägen var fin och blåsig, ön har inga träd.

Jag rekomenderar att åka dit, dom kör 2013 igen vecka 16!
Och vill man bara ligga vid poolen och få en nice bränna så funkar det också! Alla fina bilder är Andreas Strands, han är nu hovleverantör åt Axa-adidas och nästa tävling blir i kina nu i nästa vecka. Lycka till!

Jaha, typ 2 månader kvar till start och spänningen ökar!
Efter att ha varit på andra sidan under ett par tävlingar så blir det debut på klassisk mark, känns skönt! Jag kommer köra duo mix med en polare och eftersom det är debut för oss båda så har jag som mål att komma i mål, innan banderollerna har börjat att plockats ner…
Går allt som det ska så kanske man är i mål på en arbetsdag;)

Ett gäng man känner är anmälda så jag är säker på att det kommer bli en fantastisk vecka i Åre med stenhård fight i toppen, m. Nordstrand är i galet bra paddelform och har precis köpt en cykel, så han är sugen på att slåss i toppen!
Saknar en massa namn på startlistan, men det kommer nog dyka upp!

Nix, jorden går inte under 30/6… Men tokstollarna i något samfund sitter och väntar på det… Själv väntar jag på nästa flow- upplevelse!
Mer om det senare.

Glöm nu inte att göra en topp 5 lista för håec! Posta den i kommentarsfältet!

Och kommihåg!!! Inga A2 pass! Okej!

1 Comment

 • Svara maj 4, 2012

  Jenny

  Nr 1: Starten nedanför Tännforsen i morgondis och med betande kossor på andra sidan fallet ( så var det för 3 år sen) Underbart!!
  Nr 2: Spänningen och rädslan inför forsen
  Nr 3: Alla trevliga deltagare
  Nr 4: Känslan när man tagit sig över Skutan och närmar sig Huså, obeskrivlig!
  Nr 5: Målgången och hur kroppen känns efter X antal timmar i full fart! Utrött, glädje och njutning!

Leave a Reply