Jakten på konsttjyvarna!

Efter en skitmorgon där nattmössan suttit nere vid näsan så mötte jag upp mannen utan maxpuls för lite rullskidor på djurgårn, då händer det! fem snutbilar med blåljus och allt stormar förbi där vi står och byter om..

– Deejt äer konsttjyyvarna, vi måste åka och hitta konsttjyvarna! Jag rullar upp nattmössan och drar på rullisarna, sekunderna senare är mannen utan maxpuls borta vid skansen.

Han körde på och kollade ute vid blockhusudde om tjyvvarna var där men nix, inte ett spår. Fan! Vi som ville vara först på plats och ge våra nästan 1000 dagliga läsare lite nyheter om vad som är hett att sno i konstväg…

Vi avbröt sökandet och stakade hemåt igen i väldigt fin morgonsol och fågelkvitter!

filmen med rapporten från Mannen utan maxpuls som berättar om hur spaningen gick ute på blockhusudden gick inte att ladda upp här, jävla illa 😉

Och som en dålig burkvalla på klistret som ger skit och svordomar så lyckades man iaf träffa på en av de brunnarna man tittat på alla gånger man åkt förbi dom och varit nöjd över att inte ha satt staven i så…. jo…. skit!

Annars då?!

Ni följer ju så klart Axa-Adidas  och Thule i Kina och i morgon tisdag så kommer FJSar till Alewalds och berättar en historia om VMäventyren!

Nu blir en tur till tvättstugan och lite logistik inför HÅEC. Funderar på Åres bästa utsikt på TOTT… Multimike har fixat så att det blir Axagröt till frukost, det saknades på Playitas. Dom kan ju flyga ner en pall med gröt och frukostflingor med snygga brudar på förpackningen till nästa år!

Ha en kalsbra dag på kontoret, i skolan eller i polisbilen!

 

8/5 MULTISPORTDAG OCH FÖRELÄSNING MED FJS ADVENTURE RACING

multisportdag.jpgFölj med på VM med FJS Adventure Racing. 800km non-stop över Tasmaniens obrutna vildmark. I mixade lag om fyra är det först över mållinjen som gäller. Regnskog, berg, öppet hav, milslånga stränder, otillgängliga dalar, orörda floder, utmattning, sömnbrist och en ständig kamp om placeringarna. VM 2011 blev en framgångshistoria för de Svenska lagen. Följ med på resan och upplev VM genom berättelse, bilder och film.

Föreläsare är Johan Hasselmark och Daniel Hansson från FJS Adventure Racing. Efter 12 års tävlande tillhör de den internationella eliten i kanske världens mest komplexa tävlingsform.

Från 15.00 kan ni prata multisport, utrustning, träning och komma igång med FJS Adventure Racing och Stockholm multisport.

Datum och tid:
Tisdagen den 8 maj i Stockholm, kl 19:00 Kungsgatan 32

Anmälan till föreläsningen görs till
susanne@alewalds.se

 

 

Be first to comment