Surfski Camp

Hej bloggen. Har precis kommit hem från Surfski Campet på Barnens Ö. Mycket bra kajakläger och en härlig träff för entusiastiska surfski paddlare.

Vaknade i lördags, strax innan kl. 06 på morgonen. Jens kom och hämtade upp mig och min ski för transport ut till Barnens Ö utanför Norrtälje. Vi kom ut dit, käkade frukost med alla deltagare där ute. Hade genomgång om vad vi skulle göra under dagen. Stack ut och paddlade runt 10. Vi blev indelade i grupper. Jag har inte paddlat så mycket nu i år så det blev alltså premiär och jag hoppade in i Aterra Leifs grupp. Intro på stranden och sen stack vi ut och paddlade på vattnet. Det blåste en del så vi höll oss mest inne i viken. Upp och käkade lunch, paddlade en sväng efter lunchen och sen middag och på kvällen lite mingel. Surfski instruktören och gurun Dawid Mocke höll i genomgången och paddlingen och snackade på kvällen om lite olika anekdoter från när han har tävlat utomlands. Intressant liv!

Dawid Mocke

Dawid Mocke

Idag har vi kört ett race runt några öar ute på havet. Man fick välja om man ville paddla 2 eller 4 varv på en rundbana. Jag tog mig an 2 varv men bröt och paddlade bara 1 varv. Tyckte min kajak var alldeles för rank eller så var det för att jag inte har paddlat något innan lägret. Mocke vann långa banan och Karls tvåa. Kajaksidan-Jörgen vann korta banan. Bra Jörgen!

Hur som helst så var det ett bra paddelläger och man blir lite mer peppad på att paddla och ge sig ut.

Mina kompisar i CK Vinet var med på sammandraget av Giro d´Italia. Vid 28 sekunder så syns ett gäng glada vinare heja fram cyklisterna på girot…

Giro d´Italia 2012

Och här är CK Vinet dressen

Vinare

Vinare

//Peter

 

Be first to comment