tisdagstävling

tja,

race ikväll med inte nåt superhetsigt startfält tyvärr men de som var där körde körde för vad tygen höll. Jag testade en ny taktik och det var att ligga på någon annans våg vilket tyvärr inte händer alltför ofta.. Körde hårt de första 100 m i starten för att känna på kroppen sedan stannade upp och väntade in Per Ernström, låg på hans våg 75% ner till vändningen vid Årstaviken och hade det bra, Per hade det tufft i vågskvalpet. Ledsnade och tryckte sedan på hemåt och hade bra fart stundtals. Låg på fart 13.2-13.6 de sista 10 min dock i lite medvind!

Resultat: 1) Jag, 2) Per Ernström 3) Jens (!!!) 4) Kajaksidan Jörgen

Nu blir det vila ett par dar, sliten och vill göra annat än paddla… Japp så får det bli!

 

googlar man på “nåt annat” kommer denna upp, sick.

Japp.

 

Marre

2 Comments

 • Svara maj 9, 2012

  Wangler

  Ajdå. Jag missade alltså årets mest spektakulära tisdagsrace. Förstånd på våg, det hade jag velat se.

  • Svara maj 9, 2012

   Martin Nordstrand

   Jag tror per undrade vad i helsike som händer. Måste säga att han har grymt bra balans, imponerande hur han paddlar i krabb sjö!

Leave a Reply