Träning med Fredrikshof och Kessiakoff är i Sverige

Valde att dra ut med Hofvet idag från Farsta simhall. De har ganska bra träningstider och brukar dra ut vid 10.10 lördagar och söndagar för att köra en runda från Farsta ner till Rosenhill med ett fikastopp, för att sen åka norrut tillbaka till Farsta.  ca 12 mil. Vill man förlänga turen så finns det ett fikastopp på Saltå Kvarn i Järna och man kan även köra tillbaka via Årsta havsbad. Då är man uppe i ca 17 mil.

När vi passerade Vellinge hemvärnsgård så cyklade vi förbi Kessiakoff och ett par andra cyklister, den ena från CK Valhall och den andra från Team CykelCity.

Fredrik Kessiakoff

Fredrik Kessiakoff

Kessiakoff är i Sverige och tar igen sig. Han hade annars kört Girot men en allergi och astma har hämmat honom hela våren.

Det roliga med alltihop var att ingen i Fredrikshof reagerade över att det var han, trots Astana kläderna. Ändå körde vi förbi de tre ggr och han var och fikade i Rosenhill med sitt cykelgäng som satt vid ett bord bredvid.

//Peter

 

Be first to comment