Shit, det här va tungt!

Hemma efter Åre racet! Fan vilken dag. Startade 8.30 i duoklassen och stack iväg som en avlöning redan i starten. Visste att vi skulle vara totalt osynkade på paddlingen så jag väntade istället in på första mellantiden. Hann springa 350m lämna kajaken innan
mellantidsmattan, springa tillbaka och vänta på att Danne skulle komma in och plocka upp hans kajak. Växlade ut, paddlade upp till tegeforsen och tillbaka till camp Åre vid upptaget. Var redan ombytt och klar när Danne kom upp efter 15min till upptaget. Vi började springa till växlingen, bytte till löpning och jag började snodda Danne, efter ungf mittendelen av tottbacken så fick Danne snodda resten av åreskutan. Vi stannade och fyllde på flaskorna på toppen, satte på vindjacka och sprang ner. Tekniskt löpning i snö nästan hela vägen ner. Kom ner till där det börjar bli springbart och snoddade Danne till Huså. Växlade till cykel, kom ut på grusvägen och försökte köra om lag som låg framför. Sista biten(den nya delen) in mot Åre var tuff. Kom i mål på 8.07h. Ingen bra tid men dock en erfarenhet rikare. Danne kör nog säkert igen fast i en snabbare kajak istället för en prijon seayak. Och en snabbare cykel, scott genius, bra med heldämpat när det är tekniskt och utför men inget för att cykla platt med. Jag kör dock hellre heldämpat nästa år:) har en vanlig hardtail som måste bytas ut. Hör av er bloggenläsare om ni har en heldämpad att sälja.
Vi ses på banketten ikväll.

20120630-185325.jpg

Be first to comment