tisdagstävling

idag med ett startfält som fick mig att få svettningar under armarna, lyssna på detta:

Karls

Wangler

Paul

Skärskog

Stefan Magnusson

Kajaksidan Jörgen

och ett gäng med fler rävar.

 

racet var 4 varv runt Reimers och starten gick, jag satte av som satan som jag alltid gör och jo jag har även fått till starterna i år så efter några hundra m var det bara jag och Tommy. Han hoppade på min våg och låg där alla varv förutom sista ett par hundra m då han ökade lite och jag hoppade då på hans våg och så låg vi in över mållinjen, kul race!

tre var Wangler eller Paul sedan minns jag inte så mkt, resultaten kommer väl upp så småningom och då lägger jag in de här.

 

sammanfattning. min paddling har tagit stormkliv framåt i år vilket känns råball.

 

Marreman

1 Comment

Leave a Reply