Beach to Beach 11:e Augusti

Efter att har slitit i skärgården i väldigt många Ö till Ö-lopp så kan man nog kalla Kafe-kajak-rickard ö till ö veteran;)
Nu har efter att pajjat foten delux på MultiMarres slackline (och tagit sig i mål på ÖtÖ) så är det dags att leverera en Beach till Beach!

http://www.humanambition.se
För er som inte hann anmäla er till Ö till Ö eller Ångaloppet finns det ännu chans att göra sig en aktiv skärgårdsupplevelse. Kafé-Kajak-Rikard tänker arrangera första omgången av Beach To Beach. Man startar loppet på Grisslinge Strand och tar sig fram i svindlande skärgårdspassager till Björnö Strand där Beach Party väntar. Bansträckningen är cirka 20 km varav 3,5 km är simning. Starten går runt 8 på morgonen och det går bussar från Slussen till Grisslinge. Blåbuss 474 tar 29 minuter.

Startavgiften inklusive grillpartajet kommer att vara 400:-. På menyn står helstekt lamm med vegetariskt alternativ. Krögarveteranen Richard satsar på maten. Informationen om upplevelsen kommer att uppdateras.

All text var så bra skriven så den saxade jag av “Coach Mike” Mike Rosen.

Be first to comment