Race of champs!

Falun siktar högt på att bli ett nytt namn i outdoorsverige, och med lite “nyheter” så som mtb och multisport tillsammans med crossfit så siktar dom på att bli sveriges ledande mötesplats för outdoor! Spännande!

[MULTISPORT] Race of Champs

Multisporttävling signerad världsmästarteamet Per Vestling och Martin Flinta! En publikvänlig och actionspäckad sprinttävling på Lugnets VM-banor, i Varpan och i den spektakulära terrängen kring Lugnets hoppbackar.

Ser fram emot Race of Champs om ett år. Det ska bli intressant att se vem som är starkast och mest allround. Hur står sig multisporteliten mot skideliten och övriga elitidrottare som vågar anta utmaningen. Banan kommer att bli en utmanande och krävande multisportbana med löpning, cykling, paddling och några överraskningar.
Hälsningar från Maine, USA. Per Vestling / Thule Adventure Team

SOG2013Scandinavian Outdoor Games 2013 – Falun 1-2 juni 2013

Inspirerande och publikvänliga tävlingar på hög nivå och lättillgängliga aktiviteter för hela familjen i Sveriges bredaste outdoorevenemang!

Den 1-2 juni 2013 arrangeras för första gången Sveriges bredaste outdoorevenemang – Scandinavian Outdoor Games – i Falun på VM-arenan Lugnet. Under en helg samlas tävlingar i mountainbike, trail running, klättring, kajak, multisport och crossfit. Runt detta erbjuds ett brett utbud av aktiviteter och upplevelser för barn, ungdomar och vuxna. Målsättningen är att alla besökare ska få en genuin och inspirerande outdoorupplevelse, oavsett om man tävlar, deltar i aktiviteter eller bara är åskådare. Scandinavian Outdoor Games ska bli den ledande mötesplatsen för personer, företag och organisationer som identifierar sig med outdoor.

Be first to comment