Summary

Tja,
Har haft helt helt fantastiska dagar/veckor på västkusten och det har blivit skyhögt över förväntan. Det har funkat bra att bo i bilen, polare har varit med ett par dar och bytts ut lite då och då. Vi har haft ball på havet, käkat god mat, garvat ikapp och bsra haft det bra!!Nästa sommar eller tidigare (!) ska jag lätt lägga majoriteten av semestern här, eller flytta hit helt?

Paddlingsmässigt har jag blivit mycket säkrare och känner mig hur cool som helst i min låda fenn elite sl, har fått in en bra känsla för havet och utnyttja vågor, har inte riktigt någon respekt för havet längre efter ha bränt ensam eller med Oskar långt ut till hans i “underlag” jag skulle bangat för tidigare.
Har tränat mkt på att hoppa upp och sätter båda sidorna 100% även i vidrig sjö vilket är en jäkla bra känsla att ha i kroppen.
Jag lyckas hålla bra isättning och teknik i downwind och stökiga vatten, har fått ökat tryck i kroppen.

Åker hemåt nu men Frågar nån av er om vi ska ner till västkust och leka i havet så kommer jag inte banga.

20120727-223549.jpg
Alice och jag på Tylösand

20120727-223617.jpg
Nu

Marre

2 Comments

 • Svara juli 28, 2012

  Kalle

  Fenn elit verkar vara grym. Både snabb och hanterbar
  I vågor ? Hur är den mot andra skidor du testat/ägt. Tänker då på fart/sittställning/rankhet etc. Tänker framförallt mot fusion, griffin, epics skidor v12 etc ? Vad tycker du om fenn swordfish ?

  Mvh kalle

  • Svara juli 30, 2012

   Martin Nordstrand

   Fennen är riktigt bra, den är snabb som satan och som skärskog sa när han testade min första gången “den släpper liksom i vattnet” när man trycker på. stabilitetsmässigt så kan jag inte säga så mkt men stabilare än v12 men rankare än fusion. man sitter bra, dock inte lika bra som man gör i Fusion-där sitter man perfekt!
   surfa i downwinds är fantastiskt bra och den är grym på att plocka vågor till vågor samt klättra över små bumps.

   byggmässigt så känns den väldigt genuin och jag tror den kommer hålla för både det ena och det andra.

   Fråga mer om du vill så kanske jag kan svara eller nån annan som har Fenn elite sl här på bloggen.

   Martin

Leave a Reply