Nya paddeln

20120913-221759.jpg

Här har vi då nya paddeln inpackad snyggt av Janne nere i Gbg. Peppad på den så drog jag ut till FKI bytte ut snabbt som en iller och hoppade i plurret.

Första känslan var att den här är racing. Den är inte mkt att glida runt med utan den kräver att man trycker på och vips och hej då försvinner jag. Uppskattar den absolut snabbare än Jantexen men den här är ju också större och har ett annat mer aggressivt bett.
Den ligger fint i vattnet och går som den ska dvs helt utan överraskningar vilket är nice då det var en hel del båtar ute bland annat Birka Princess som tutade två gånger så att trumhinnorna höll på att gå sönder. De tyckte väl att jag låg lite för kaxigt mitt i farleden.. men äh, jag har koll.

 

Ska köra den där mycket nu så får ni höra vad jag tycker mer här framåt. tanken är att köra den på kortare race/träningar typ under timmen och är det längre så blir det Jantexen, hajar ni?

 

 

Nu slagga.

 

Tjaaaa

 

2 Comments

 • Svara september 13, 2012

  LaRs

  Jag brukar köra med Braca II s-min Extra Light av och till. Samma storlek som din I:a. Grym känsla! Särskilt då man laddar på i motionslådan.

  • Svara september 14, 2012

   Martin Nordstrand

   Precis så jag upplevde den!

Leave a Reply