Härlig avslutning på paddlingen

Fina vågor in emot målgång!
Annars då?
Jo, vi bättrar på solbrännan och dricker kalla drinkar. eller bara vatten!
Känns väldigt skönt att inte köra mera bil på en stund i FRA. Riktigt less på deras bedrövliga körstil.

Seagates fötter, de såg bra ut. Det jag såg. Tänker på flinta och multimike som har TRASIGA! Fötter. Flintas gångstil i går såg ut som han hade blivit höftledsopererad timmarns innan och Sen var ute och haltade en natt i bergen (utan stavar, kunde förstöra någon jävla mossa:/).

Jag skulle vilja dela på mig, vara och heja på tjejerna och polarpuls. Känns tråkigt att inte kunna ge de ett Heja! Eller lite franska tillrop!

Man vågar inte säga mkt annat till dem, då är det mer eller mindre genast någon som tror att man ger dem otillåten info.
Som sagt så måste en från organisationen vara med och lyssna på de interjuver vi gör. Helt jävla sjukt! Känns som ryssland eller kina! Och bilder får bara tas på vissa ställen ( TAs o wiewpoints) vi har inte fått kartor med all info. Endast TAs o wiewpoints… Men det är inget man vill fota. För då blir det så här kul bilder…

20120920-142318.jpg

20120920-144034.jpg

20120920-144121.jpg

5 Comments

 • Svara september 20, 2012

  Frida

  Hum! “Några” har kritiserat/ifrågasatt varför Runners World valt att följa endast ett lag, mediacrew kanske kan förklara hur episkt omöjligt det hade varit att täcka alla lag från Thule till Ducati med 1) begränsad bemanning 2) begränsad transport (eller hur många helikoptrar och raketramper har ni?) 3) begränsad access… Eller så får nissen/nissan som hållit i filmkameran bara inse vilken djävla looser h*n är som inte varit överallt hela tiden

  • Svara september 20, 2012

   Martin Nordstrand

   Var finns den kritiken? Jag anser att Erik Norefors och Andreas Strand ska rapportera alla race i framtiden- till multisportbloggen.se. Bäst utfall med stor marginal!

   • Svara september 20, 2012

    Frida

    Twitter. Handlar alltså om filmerna på RW, jag vet inte vem som filmat och skickat dem? Iallafall,

    Fredrik Ivansson‏@fivansson:
    “Sedan följer jag betydligt mer än ett lag, därför surnar jag till när en s.k “opartiskt” tidning “bara” skriver om ett lag!”

    Frida:
    “kombinationen FÖLJA flera lag + AR (500km,6 dygn) blir svår för mediacrew,en sover här,en spyr där,nån är i bergen,några i forsen”

    Fredrik Ivansson‏@fivansson:
    “Jag har inga problem med det. Följer många lag och lider inte av att göra fler saker samtidigt.”

    Frida:
    “Den som springer/åker/flyger med kamera kors å tvärs över Alperna får det svårare att “göra flera saker”/flera lag samtidigt”

    Fredrik Ivansson‏@fivansson:
    “Käka mycket AXA gröt så kan man multitaska hur mycket som helst.”

    Där dog den döda konversationen helt och hållet.

    multisportbloggen, Norefors och Strand har jobbat på super men jag skulle inte avkräva dem samtidiga liverapporter från Ducati och Seagate. Det känns lite… övermäktigt!

 • Svara september 25, 2012

  The Other Guy

  Tack Frida för att du försvarade oss! =) Kan också tillägga att vissa reportage sker ju på grund av att någon betalar för det, dvs det kan hända att en film som bara dyker upp på en sajt med bara ett lag är just för att just det laget betalat för det.

  • Svara september 25, 2012

   The Other Guy

   Vi är inte public service, vi är Swedish Media Crew!

Leave a Reply