Längdlagg

Tja,

 

Jag börjar bli lite taggad på längdåkning igen! Olalalaaa känns det faktiskt som. Jens har frågat mig en gång i veckan senaste månaden om jag är sugen och ska köra vasan men jag har hela tiden svarat nej men börjar som sagt bli mer sugen nu. Vad tror ni förresten om Tour de Ski i år, spelbolaget bwin har redan oddsen uppe. Dags att köra ett bett och vinna storkosan?

När jag började åka rullskidor så åkte jag de flesta av mina pass med en kille som vi kallar för Lappen och det är Johan Korsvik. Korsvik bloggade här tidigare och skrev härliga storys om när han åkte längdlagg hemma i Karesuando med det ena orginalet som träningspolare efter den andra. Vi åkte ofta i alldeles för dåligt väder för att det skulle kännas normalt och de tycktes alltid som att det började regna just när vi stack iväg.. nu var det inte alltid så men till skillnad mot andra minnen så minns jag ofta rullskidor som misär… kanske därför jag är ganska less på det nu. Men det gav resultat då jag blev en jäkel på att staka och var kopiöst mycket bättre på det jämfört med att diagonala. Körde mitt första vasalopp på skateskidor och tog 0 frånskjut på hela loppet.. suck, man kan säga att triceps var trötta efter det!

 

 

Marreman

1 Comment

  • Svara september 18, 2012

    Maja

    Klart du ska köra! Igår kom en av de där tidningarna man får när man anmält sig (Vasalöparen), sjukt taggad nu!

Leave a Reply