Cykling med André Jonsson…

På södra berget. Startade uppe på södra, brände nedför Sidsjöbacken, vidare mot Bergsåker via Selångersån. Selångerskyrka och sen tillbaka. Upp norra berget på framsidan, snacka om brant….. Sen kom en trappa och upp till fots, bra att man tränar med Sveriges bästa skidalpinist så man får jobba lite. När pulsen redan låg på absolut max så kan man ju alltid höja den lite till. Kom upp på utkiksplatsen på norra berget och där började det bli mörkt. På med pannlampan och sen körde vi två loopar som var riktigt kul innan vi vände ner mot stan för att köra till Södra bergets slalombacke, typ där Kalla håller till. Cyklade mestadels uppför innan vi kom upp till hotellet.

1.55h
35km
Snittpuls, 140, max 186… Bra!

Ni som vill cykla här i Sundsvall i helgen hör av er i kommentarsfältet så ska vi nog ordna en runda.

Peter Kanmert

Be first to comment