Anders Eriksson

Lägg det namnet på minnet. Gör han en seriös satsning mot Åre så kommer han sopa banan med alla andra, inget snack om det. Paddlar bra, till och med väldigt bra jämfört med alla andra multisportare jag sett paddla undantaget Kristin från fjs som piskar många/de flesta Multisportnissar (inräknat herrar!) i Paddling (och löpning). Anders kan cykla vilket han bevisar om och om igen och med dagens seger under vansinniga marathonloppet vid Hammarbybacken så får ni som sagt se upp om inte Anders ska vara nere i Hurså när ni halkar runt på skutan i dimman och sedan målgång Åre torg har Anders hunnit duscha, äta, tvätts cykel, lasta kajak, varit inne på Hanson och shoppat när 2an och övriga trillar in.

Skämt åsido, Anders verkar vara i brutal form, kul!!!!

20121124-155632.jpg
Grattis polarn, jag är stolt att få vara din hare när vi paddlar ihop.

Be first to comment