Rolig film
Jätterolig faktiskt!

16 Comments

 • Svara november 27, 2012

  Mikael Fjäderdal

  Hej, allesammans. Vilken dålig kakling någon har gjort. I övrigt kan jag bara säga att det enda sättet att ta ner en mobbare på är att slå hårt när inga vittnen finns. Helst bakifrån, minskar risken för onödigt käftande.

  • Svara november 27, 2012

   Martin Nordstrand

   Eh va?

 • Svara november 27, 2012

  Mikael Fjäderdal

  Hej, allesammans.
  Minst en punkt där du och jag är olika och inte tänker i samma banor. Om jag skulle vara närvarande i filmens situation skulle jag klappat till killen och frågat vad fan han håller på med. Du däremot verkar vara snubben som står bakom och asgarvar, alltså mobbarens alibi. Har jag fel eller har jag rätt ?

  • Svara november 27, 2012

   Martin Nordstrand

   Jag hade kunnat vara på båda sidor. Kul joke.

  • Svara november 28, 2012

   Groggvirkesfabrikören

   Mikael tror det är mer än en punkt där du och jag är olika..

 • Svara november 28, 2012

  Erik Wildenstam

  I min värld är inte ett practical joke per automatik mobbing.

  Martin, du som alltid har kameran med kan väl fixa en svensk variant av den?

 • Svara november 28, 2012

  Leif J

  Här är bästa practical joket någonsin:
  https://www.youtube.com/watch?v=TXPQY_VRP6M

  Martin, ta med en träslev till Vallerö nästa år 😉

 • Svara november 28, 2012

  Mikael Fjäderdal

  Hej, allesammans. Konstigt att den här typen av “practical jokes” nästan alltid har pubertala förtecken och alltid är kränkande antingen verbalt eller kroppsligen mot någon. Tack grabbar för att ni vissar era egentliga jag.

  • Svara november 28, 2012

   Groggvirkesfabrikören

   Hej Mikael,
   Kan bara svara för mig själv och där den här typen av “practical jokes” setts som något skoj och något man med en kärleksfull kompisrelation kan göra med varandra. Det är något som oss emellan har varit väldigt långt ifrån mobbning och självklart inte bara utförts på en kompis i gänget.
   I din värld så verkar det som att det har gått annorlunda till vilket i mitt tycke verkar tråkigt.
   Ha det bra och smyg dig inte på folk och slå hårt bakifrån innan du vet vad de har för värderingar och hur de själva ser på situationen.

 • Svara november 28, 2012

  Mikael Fjäderdal

  Tragiskt. Djupt tragiskt.

  • Svara november 28, 2012

   Martin Nordstrand

   Jag håller med GF och övriga läsare som hört av sig till mig.

   Mikael, jag ser att du är inne på min blogg då och då vilket är kul men tar du illa upp av innehållet så råder jag dig att inte gå in oå bloggen. Humor är ett viktigt inslag i mitt liv och jag ser detta som 100% humor. (Vet iochförsig inget vad som händer innan och efter). Kommer fortsätta att lägga upp det som jag vill och det som jag tycker passar in.

   Martin

   • Svara november 28, 2012

    Erik Wildenstam

    …och du kommer definitivt bli utsatt för det Martin 🙂

 • Svara november 28, 2012

  Erik Wildenstam

  Tragiskt eller inte, den va rätt kul!

 • Svara november 28, 2012

  Mikael Fjäderdal

  Hej,allesammans.
  Ja, det är nog bäst att jag inte går in på din blogg i fortsättningen. det var ju trots allt många år sedan som man slutade på högstadiet. Lycka till med eran “humor” i livet.

  • Svara november 28, 2012

   Erik Wildenstam

   Lycka till själv!

  • Svara november 28, 2012

   Martin Nordstrand

   Tack,
   Ha det bra.

Leave a Reply