Ågesta

Jag har nog ett nytt favvoställe här i sthlm och det är ågesta golfbana och tillhörande skog, så sjukt nice att det är nära och oj vad bra åkning det är. Elljusspåret är kuperat vilket är välbehövligt för en stakåkare som mig då jag måste köra alla växlar.
Körde ett par varv idag och lyssnade på P4 som tydligen ville köra ett finskt program efter ett tag och jag pallade inte byta så det var finska i öronen typ en timme. Fattade helt seriöst 0%.

20121221-204219.jpg
Var tvungen att fota så ni ser hur snyggt det är.

Jossan från jobbet hakade på och hon är faktiskt en fantastisk polare att ha med då hon är sjukt lyrisk på väg ut med bilen så man blir peppad och på hemvägen så längtar hon bara till nästa gång, i like.

20121221-204400.jpg
Här en bild på henne, eller ryggen. Hon är less på att jag fotar henne. Haha.

Marre

Be first to comment