Gott nytt år från marre

Tjena,
100 minuter kvar av 2012 och det känns bra. Jag tycker 2012 var ett asbra år, liksom 2011, som 2010, 2009 osv, alla år sedan jag föddes 78 har varit grymma som helhet. Självklart har det varit tillfällen som varit mindre peppande men vafasen, har man inga dippar så kan man väl inte uppskatta de bra härliga dagarna? Jag tror på att livet måste innehålla allt för att man ska ha mest ut av det och banne mig, så är det verkligen med mitt liv, varför är det så grymt?

Sjukt bra familj, ja satan vad bra den är.
Polare värda sin vikt i guld, finaste guld- ingen nämnd ingen glömd.
Hobbys som är hur härliga som helst och som ger mig kickar, utmaningar och upplevelser.
Ett jobb som är precis perfekt för mig, på Minnesota communication- grymma kollegor som är både vassa och härliga.
Bra balans med allt, vet att Jag kan snöa in på vissa grejer emellanåt, dvs min aspbergergen kickar in men det har jag kontroll på och kan styra,
Äter bra/bättre, sover bra osv.

Nyårslöften nästa år har jag inga egentligen annat än fortsätta med det jag gör, genomföra “Utmaningen 100 dar”, träffa minst en polare och hitta på nåt kul en gång i veckan.. Ja det var väl det.

Gott nytt år alla!!!

Be first to comment