På väg upp till Björnrike

Har precis lämnat Vendel där Maria och jag bytte bil från jeepen som var bakhjulsdriven till en Seat Ibiza för att klara uppförsbackarna i Björnrike. Bilen är fullastad med randoneeskidor, längdskidor, diverse julklappar och övrig onödig packning.

Drömmen att sitta i en FordF150 eller en Ram1500 är fortfarande överhängande, men för att göra denna dröm möjlig måste jag först bli en välbetald hantverkare alternativt gifta mig rikt.

Bilder från bilen.

20121220-121505.jpg

20121220-121550.jpg

20121220-121628.jpg

I Björnrike blir det mycket längdskidor, men även utförs. Maria kan inte åka skidor i år så hon skulle kunna sköta all markservice så att jag skulle kunna fokusera på skidåkningen, men hon är tyvärr bättre på att prata än att laga mat. Jag kommer att åka en del utförs med Marias brorsa Peter, men han är lite klantig och bröt tummen när han var uppe för några dagar sedan så han kommer att vara lite klen. Malin, Marias brorsas tjej, har tyvärr handlat julklappar i dåliga skor så hon har nu problem med hälsenan. Detta inverkar dock inte så mycket på hennes skidåkning då fikastugan brukar vara lite av en favorit för Malin.

Det här blir första julen på tio år som jag är ledig, ska bli riktigt skönt!

Be first to comment