Sista dagen i Sundsvall

Jag har nu jobbat sista dagen i Sundsvall. Sitter på tåget på väg hem. Nu väntar lite skidåkning, julledighet med Maria uppe i Björnrike. Har sökt in på en plattsättarutbildningen som börjar den 7:e jan och som pågår i 1 år och 3 mån.

Jobbet i Sundsvall har varit väldigt omväxlande. Först var det tänkt att jag skulle jobba på nyöppnade bowlinghallen Strike Club uppe på södra berget och “sätta upp lite hyllor”.

Jag visade mig vara mer praktisk och fick jobba mycket mer på Nöjeshallen i Nacksta. Började första veckorna med att riva fasad, montera av persienner och köra grejer till tippen. På kvällen var jag fullt sysselsatt med att snygga till och fixa inför invigningen av Strike Club 18 okt. Packa upp möbler, sätta upp hyllor, montera upp och flytta arkadmaskiner.

När invigningen var klar så påbörjades bygget av ett 28 m2 sophus. Enkel instruktion: åk till Bygma och köp byggmaterial och börja bygg. Tre veckor höll vi på med det i ur och skur. Fick några torra helt perfekta dagar för att kunna måla utomhus. Samma där: enkel instruktion svart hus med vita knutar.

Jobbade på bowlingen varannan helg och nästan varje kväll under veckorna. Lärde mig stå i baren och blanda drinkar. André som jobbar helger på Södra berget hotell visade hur man gör och tog fram drinkrecept.

Mycket jobb under helgerna på bowlingen och en hel del företagsbokningar, banor som krånglade men annars fungerade allt fin, fint.

En lördag började jag på bowlingen, bar där ett par timmar åkte ner till Nöjeshallen och körde en Paintball för att därefter åka tillbaka till bowlingen.

Sista jobbet vi gjorde nere i Nöjeshallen på fasaden var entrén och att isolera utsidan. Hann inte bli klar med det innan jag skulle åka tyvärr. Det är kul att jobba med ständigt pågående projekt men det är lätt att det drar ut på tiden och att ett jobb som man beräknar ta en vecka plötsligt tar tre veckor….

Sundsvall finns kvar men jag tror ändå att Stockholm överlag är lite roligare!

Be first to comment