Bra shit

Tjaa,

Jag har fått en påse med “Hydrapro citrus splash, sports and recovery drink” ifrån min näst starkaste polare Andreas Wittboldt. Han driver bloggen http://ultimatefysic.com/ och är stark som en tjur och samtidigt hyggligt löpsnabb, en inte helt lätt kombo att få till. Min starkaste och mest allroundtränade polare är Mackan som är helt ärligt fruktansvärt vass tränad.

Andreas ska tävla i WPFG 2013 i Belfast och då i grenen Toughest Competitor Alive där grenarna är:

5km terränglöpning
100m simning
100m sprint
Stöta kula
Chins
Bänkpress
6.2m repklättring
Hinderbana

Alla de 8 grenarna genomförs under samma dag och med ca 60 minuters vila mellan varje gren.

20130130-210421.jpg

Iallafall påsen jag fick av Andreas är denna ovan nu och jag har skickat i mig det under drygt en veckas tid och känner att jag kan köra på hårt flera dar i rad utan att känna mig sliten, något jag inte kunnat tidigare. Placeboeffekt eller bra grejer- ingen aning.. huvudsaken är att jag känner mig piggare!

20130130-210429.jpg

Åkte tunnelbana idag till ett kundmöte och för första gången på många många år så stod de där mupparna i spärren och kollade att man hade biljett och som tur var så hade jag lånat en kollegas så det var cool. De få gånger jag åker kommunalt brukar jag annars sneaka och har aldrig torskat men nu kanske jag får “watch my back” lite mer.

 

90 min rull i em med mestadels intervaller – Känner mig stark och snabb. Yes!

 

Marre

2 Comments

 • Svara januari 30, 2013

  Krille

  Hur skulle du säga att smaken är på den?

  • Svara januari 31, 2013

   Martin Nordstrand

   Den är fräsch, inte “tung” på något sätt, uppfriskande och magen tar inte stryk heller.

Leave a Reply