Lance Armstrong erkänner doping

I USA har cyklisten Lance Armstrong nu erkänt att han har varit dopad. Erkännandet kom enligt flera amerikanska medier under en inspelning av en teveintervju med Oprah Winfrey. Intervjun ska sändas på torsdag.

Det var ju såklart mycket väntat att han skulle erkänna. Det som händer nu är att alla hans sponsorer ryker såsom Trek, Nike, Oakley. Han har redan hoppat av Cancerfonden Livestrong foundation vilket många blir upprörda över. Han är livstidsavstängd från all form av idrottande, i det här fallet Triathlon.

20130115-072324.jpg

4 Comments

 • Svara januari 15, 2013

  Jens

  Det kan inte stämma att Lance ska ha varit dopad! hur kan folk tro det?

  • Svara januari 15, 2013

   Wild-Erik

   Som gammal cyklist kan jag bara säga att om man cyklar TdF utan doping så är man inte helt frisk…

 • Svara januari 15, 2013

  Wild-Erik

  Skönt för Lance att slippa tävla!

  Om nån kompis försöker trigga han så kan han ju alltid svara med: -sorry, avstängd.

 • Svara januari 16, 2013

  Peter

  Han har verkligen lyckats mörka sanningen i tio år och det ska han ju iallafall få cred för. Förstår inte varför han inte kunde ha berättat sanningen tidigare men det finns ju såklart en hel del pengar inblandade.

Leave a Reply