Update 100 Dagars

Två avhoppare!!

Från Maria Mora:

HAHA!

Jag var ju aldrig helt övertygad om mitt deltagande och insats från start ……

Men efter 8 dagar tog jag mitt förnuft till fånga och insåg att livet ska levas och jag har inget behov av att bevisa ngt för varken mig själv eller andra. Jag är inte tjock, jag har inga problem med varken socker eller alkohol och har inga mål som utmaningen skulle göra att det gick fortare eller lättare att nå. Jag inser inte heller funktionen av att leva som en asket:)

Dessa saker gjorde att jag avnjöt ett utmärkt glas rött vin till fantastisk mat på Mäster Anders. Jag är glad och stolt att jag tog beslutet så pass tidigt, att välja att leva och njuta av vad livet har att erbjuda. 🙂 . Detta är ett beslut jag är stolt över och hoppas att fler kommer följa. 🙂

Mora-Maria.

Jag fick ett citat från Maria nu på fb och det lyder:
“att vara måttlig kommer alltid vara en större utmaning än att avstå!!! Å det ska jag leva efter istället”

20130109-211346.jpg
Maria här i mitten

20130109-211400.jpg
Och Mora

20130109-211413.jpg
Men hon kommer egentligen från Färnäs

Från Samia:

Samia har fallit för den brun/röda smörjan!
Redan efter 3dagar så har Samia bangat! hennes fall blev att hon erbjöds den Amerikanska nationaldrycken Coca-Cola och då hon med sitt Marockanska påbrå lätt imponeras av västerländska traditioner i allmänhet och Amerikanska i synnerhet så kunde hon inte motstå Coca-Cola drycken.
Hoppas innerligt att detta beteende förs vidare på vårt barn

Jens (samias snubbe)

2 Comments

 • Svara januari 9, 2013

  IOGT NTO

  Man kan mellan raderna läsa att Maria har grava alkoholproblem och försöker tuta i sig själv och sin omgivning att så inte är fallet. Det börjar ofta med ett glas rött och slutar med en sil Heroin på plattan så försök genast komma ur detta beteende. @Maria det är först när du själv erkänner att du är alkoholist som du kan få hjälp och när du kommit till insikt så finns vi här på bloggen för att hjälpa dig!
  Må nu inte fler 100dagars deltagare falla ner i alkoholens svarta hål!

  • Svara januari 10, 2013

   Erik Wildenstam

   +1

Leave a Reply