Tankar om helgen

Lite tankar efter helgen:

-Längdskidåkning i Stockholm är galet, det var sååå mkt folk ute vid Ågesta igår men framförallt idag. Har ingen siffra självklart men verkligen stört mycket folk.

-De som sköter om spåren i Ågesta förtjänar nån slags bragdmedalj av Stockholms Stad, vilka hjältar.

-Korvgubben i ågesta har nog sålt ett gäng med slangar, när fattar sportleverantörerna att de ska vara där och visa, sälja och låna ut prylar? 100% rätt målgrupp som är där.

-Formen känns ok, bra, sådär, lysande. Svårt att säga. Kört mycket igår och mycket idag och när jag tryckte på på elljusspåret 1 varv så flög jag fram, det varvet iallafall.

-Såg på Jizerskatävlingen hemma hos Jens imorse och såg Anders Aukland dunka i mål före Bauer som såg ut som en led 8-åkare när Anders tryckte på. Anders, Brink eller Tynell vinner vasan.  Jimmie Johnson var tyvärr inte med alls därframme. Synd men han kanske hade en dålig dag eller så körde Bauer och Aukland alldeles “för snabbt”.

-Grotfallsrundan gick idag där Kalle Gräfnings vann på 1.56 Adam “addestek” Steen kom stark 3a, Anders mr Hammarbybacken kom 18e men hade en tung dag med mest soloåkning. AXA peter gled in på 2.29 som bör räcka till led 3.

-Jag ska köra Intersportloppet i Mora i helgen vilket ska bli jäkligt kul och pust vad tungt det kommer bli, men kul. Jag har en hatkärlek till mjölksyra. Vi har en bra relation ibland, och ibland är den diskuterbar.

-Vasaloppets seedningstabeller är något som också går att diskutera, är man nånsin nöjd med dessa?

 

Tankar. fast tankar på ett annat sätt.

Be first to comment