Update 100 dagars

Det kom ett mejl här från Mattias Marathondrömmen:

Då var det dags att släcka lampan efter den 10:e utmaningsdagen. Inte ett enda snedsteg har tagits. Avvänjningen från godsaker har gått över förväntan. Säkert mycket tack vare magsjuka de 4 första dagarna.

Den stora prövningen har dock varit denna, den 10:e, dagen. Är nämligen på utbildning med godsaker på armlängds avstånd hela tiden, fikabröd som såg galet smarrigt ut och god mat med två fria glas vin till. Jag har dock inte fuskat med vare sig godiset, kakorna eller alkoholen.

Tog dessutom en 2-timmars distansrunda i löpardojjor innan maten.

Just nu är känslan att denna utmaning kommer att gå som en dans och jag får för mig att jag redan känner mig lite piggare.

Det går bra nu. Kanske kan jag klara att även köra ett litet energiunderskott under dessa 100 dagar. Det skulle göra gott inför vårens och sommarens race.

Sov sött.

/Mattias “marathondrömmen” Holmetun

2 Comments

 • Svara januari 11, 2013

  Janne

  Ja det funkar för mig oxå….än så länge..å jag startade 1/1… har inga problem med läsk,glass,kakor eller godis…men längtar ibland efter ett glas rött å mörk choklad(minst70%) men jag ska kämpa vidare 😉

  • Svara januari 11, 2013

   Martin Nordstrand

   Bra Janne! Jag tycker också det funkar bra och tycker kroppen mår bättre. Körde ganska hårt med längsskidorna ikväll och Inge genomklappningae.

Leave a Reply