Purepharma

Tja,

Då jag under de senaste veckorna/månaderna har haft en  känsla likt att jag har känt mig ungefär 95%ig och ej 100%ig i kroppen som kan bero på flera anledningar men efter att ha snackat med Mackan och framförallt Annika som är ruggigt påläst inom näringsfysioligi kopplat till hård träning berättar hon att om man tränar mycket och har ganska mycket för sig i allmänhet så kämpar kroppen hela tiden mot inflammationer och diverse sjukdomar så för att hålla sig på den säkra sidan så Måste du äta självklart blandad kost, sova bra men även äta ett extra tillskott Omega 3, Magnesium och Zink samt D-vitamin.
Så är det bara, inget snack om det. Här är all expertis enade (få områden där de är det). Vad som är svårigheten och utmaningen med det hela är att hitta högkvalitativa produkter så jag är råpeppad när jag kom i kontakt med PurePharma (länk här ovan) och det visar sig att det är rolls royce vad gäller kvalitét och schysst innehåll.

 

Det kan vara en härlig placeboeffekt eller vad vet jag men jag känner att jag kroppen gör en glädjekullerbytta två gånger per dag när jag sväljer dessa piller glatt. Det känns jäkligt bra att veta att jag får i mig det jag behöver, yeah!

 

Good shit

där vill jag paddla en dag!

 

 

20130215-084320.jpg

Mina burkar, tjacka från länken däruppe.
Tjaaaa

Be first to comment