Fiskgryta

Jorå, ni ser rubriken och den är helrätt: jag lagar fiskgryta!

Ungefär 600 g torsk
Crème fraîche tomat och basilika
Purjolök
Tomat
Vatten
Salt och peppar

Blanda detta ovan i ordningen: stek purjo- skicka i cremen-koka upp-skicka i kryddorna-i med firren som du hackat i bitar-lite vatten- koka soft i typ tio minuter-lite hackade tomater i-koka nån minut- klart.
Alla därute i sajbeer bör klara av det här för det gjorde jag.

20130305-200832.jpg

20130305-200837.jpg

20130305-200845.jpg
Halvnakna kocken och lite bilder på
Maten!!!

Marre

1 Comment

  • Svara mars 5, 2013

    Jan Nordstrand

    Hej min son.
    Kul att se att du kan fixa till en fiskgryta. Snart så kör vi igång med fisket på Gotland och då räknar jag med att få upp följande fiskar: lax, flundra, strömming,sik, torsken är på väg att komma tillbaka har jag fått rappporter om-
    Kommer att bli kul när du kommer att bjuda oss på fiskgrytor, vi kan nästa känna smaken i munnen redan nu.
    Bra Martin
    Papsen

Leave a Reply