Gårdagens löpning

Tja Tja,

Igår så var det en del löpning, inget som var speciellt planerat – vilket väldigt lite av min träning är – utan mer eller mindre spontant iallfall lunchlöpningen då Rauk Emelie och Under Bron Felicia frågade om jag vill med på lunchlufs 6 km. Klart jag var då jag ändå hade med mig löpargrejerna. Asfin tur längs och på isen. Laddade med D-vitaminer för ett tag framöver.

På kvällen var jag utbjuden till Lidingö för häng med kollega Niclas, det stod snabb 8 km med efterföljande bastu och middag på menyn. Asnajs Niclas mer av det! Häng med hans familj ett par timmar på kvällen och känna på hur “life on Lidingö” is.

 

här sprang vi men det var ju snö och is som ni hajar

här årstaviken men utan is.

 

plus: löpningen känns bra som satan, eller hyfsat bra iallafall

paddlingen är askul och jag har tryck i grejerna när jag trycker på.

minus: vill att jäkla is försvinner nu så jag slipper studsa på isflak var och varannan hundra.

 

Be first to comment