Stockholmscupen K2

Idag så gick stockholmscupen tävling nr 2 av stapeln med Kungsholmen runt i k2, dvs tvåmanskajak. Jag och Jens hade fått låna en surfskitvåa av Nomado som heter V10 Sport Double,
Startfältet var svettigt med många vassa namn/lådor på startlinjen och när Leffe vrålade ut över plurret att det var 5 min kvar till start så började det hetsas och psykas besättningarna emellan, 2 min kvar, 1 min kvar och sedan minns jag bara att det var ett jäkla kaos, aldrig stött på något sådant kaos tidigare om jag ska vara ärlig. Jag och Jens var iväg ganska dåligt, kanske som sjätte båt efter ett par hundra meter men körde som psyk och klättrade framåt när det dessutom kom lite båtvågor så försvann ett par ekipage så det slutade med att vi växeldrog med Paul+Skärskog nästan hela varvet runt Kungsholmen. Utanför båtklubben i Fredhäll så ökade vi lite och lyckades hålla det hela vägen in i mål- SEGER!

 

Tack till

-Jens som kör som en fullblodskanotist trots enbart paddlat max ett par år

-Mina päron + syster med familj som hejade på och garanterat gjorde att vi körde minst 1 min snabbare än utan deras stöd

-Skärskog+Paul och alla andra som vi tampades med och fick den här söndagen att bli askul

-SKK med Tussi i spetsen som grillade svingod korv, jag åt fem stycken.

 

Resultat finns på Stockholmscupen.org

 

 

Marre

Be first to comment