Torsdagsträning

Idag var en bra dag då jag var ledig från lunch så hängde i vitabergsparken länge med några sköna kompisar som också var lediga. Drog sedan till klubben och körde tunga intervaller med surfski.nu -Peter och stekar-Jens.

Fick en nytändning till träning efter ett par veckors lallande med “bara” tävlingar.

20130523-222908.jpg
Dekaltrimmade min v14 med loggor från Purepharma, kosttillskott: Omega3, D, mineraler (zink, magnesium, B6). Väldigt hög kvalité och jag kan iallafall märka på mitt immunförsvar att jag alltid mer eller mindre känner mig pigg och fräsch trots stundtals hård träning/tävling.

1 Comment

  • Svara maj 24, 2013

    Jan Nordstrand

    Hej Martin
    Håller med dig om att denna dryck är bra, vi fick ett par flaskor i smakprov, vi känner oss mkt friskare efter att ha druckit ur dessa flaskor, ta gärna med dig lite mera när du kommer och hälsar på, så har du friska och fräscha föräldrar-,,,,,,,,,,,,,.
    Janne

Leave a Reply