Tisdagstävling

Runt Årsta holmar och det var ett härligt startfält med en drös med taggade lirare där Haring i spetsen med sin nya V14 var väldigt sugen på att köra hårt vilket hördes på det hårda sätt han dammade på i klungan efter mig och Wangler. “-Haaaring va faaaaan” hördes ett par gånger. haha!

 

Jag och Wangler pumpade på i starten och hade en lucka men under Liljeholmsbron där vi höll långt till höger så var det en vajer med bojar som gick vid ytan som skönt stoppade vår framfart pga våra underliggande roder. Klungan kom bakom och gjorde en chansning som dunkade på över vajern medan jag och Wangler satt fast. Deras chansning funkade som kunde glida över men då vi satt fast så hoppade jag i plurret- drog Kajaken över vajern och var loss. Hur Wangler i sin racelåda gjorde vet jag inte..

Jag fick slita hårt för att plocka de stora försprånget som Haring, Per och Jonas Pettersson fått. Passerade Moa, Jens, Fredde ringström i sin zedtech lightning (snygg). Ville hålla hög fart genom hela racet och vann med 40 sek.
Ingen aning om hur snabbt det hade gått utan junket med vajern men kroppen kändes bra.

Fullständiga resultat kommer nog snart på öks hemsida

20130604-225706.jpg
Någons skrivbord på jobbet, haha

20130604-225742.jpgdelar av mitt skrivbord. Drack varm choklad idag, gott

Marre

Be first to comment