Plastex k2 maraton SM

Tjenare,
Simon Stålspets hörde av sig till mig för ett par veckor sen och frågade om jag ville köra Maraton SM med honom i en k2. Det lät ju skitkul så klart jag sa ja. Vi har sedan dess letat efter en kanot att låna och igår så ringde jag Maciek som har Plastex här i Sverige om han hade en att låna ut, visst inga problem var det, grymt asså!

Jag och Simon har aldrig paddlat K2 tidigare och jag har knappt gjort det överhuvudtaget förutom ett SM för ett par år sen samt när jag och stek alltid kör Epic dubbeln runt Kungsholmen i Stockholmscupen (vann i år).

Igår drog vi ut för att testa lådan och paddla lite ihop…

20130731-224755.jpg
Där är den och killen där är Maciek. Jäkla schysst och stark lirare ty han är C1 kille som kört många stora mästerskap med framgång.

20130731-224915.jpg
Fler modeller han tar in och säljer, spana in http://www.kajaksport.se/se

Marre

Be first to comment