Resumé ÅEC

20130701-091933.jpg

Körde i år stafett med Alewalds gänget. Vi hade två lag på startlinjen. Kanotisterna hade hyrt Point kajaker dagen innan, folk på Alewalds hade fått välja sträckorna själva vilka de ville köra. Blev som sagt uppringd dagen innan vi skulle åka så det blev ganska kort varsel. Cykelsträckan 30km var tuffare i år än förra året. Riktigt blött var det och man fick springa med cykeln över myrmarken. Det kom ett riktigt hällregn över fjället strax innan jag skulle köra men det hjälpte varken av eller till. Det var lika blött ändå.

Det som var nytt för i år var extraslingan ovanför Björnen. Den gick i riktning mot Blåsten, man kom ner nedanför Copperhill och sen innan Vargenliften så svängde man höger in på stigen så att man kommer ut ovanför Björnänge. Stigen följer sen upp till Solbringen och Totthyllan, via Tott. Transporterna upp till downhillbanan var tuffast på slutet. Ner Vm8 och sista biten till målet. Min insats var 2.13 på cykelsträckan. Lagets insats totalt 6.25 och 12:a i stafett herr. Det utgör en 46:e plats ungefär om man skulle ha kört solo med samma tid.

Be first to comment