Träna för vasan

Vi befinner oss mitt i sommarvärmen och tänker mest på sommar, sol och bad… Hoppas att jag ändå får störa med lite info om skidträning inför kommande vinter.

Till hösten (närmare bestämt i början av november) arrangerar “Träna för Vasan”-teamet ett träningsläger på Gran Canaria. Upplägget blir unikt och innebär att deltagarna får hjälp av två VM-medaljörer, dels på hemmaplan innan avfärd och sedan under träningsveckan i Agaete.
Deltagarna kommer först bli teknikdrillade av landslagstränaren Mats Larsson vid två specialdesignade teknikpass i Stockholm. Detta kommer ske under sista helgen i september. Under lägerveckan kommer sedan Vasaloppstvåan och VM-medaljören Martin Larsson ansvara för träningen och teknikpassen. Jag kommer naturligtvis oxå vara med vid samtliga tillfällen.
Det finns 2-3st lediga platser kvar till lägret.

Mer info om lägret hittar ni på www.tranaforvasan.se

20130711-221737.jpg

Be first to comment